fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv Frivillig

Gi' lidt af dig selv!

Som frivillig kan du gøre en forskel i lokalområdet samtidig med, at du har mulighed for at udvikle dine faglige og menneskelige kompetencer. Desuden får du rig mulighed for at udvide dit netværk og møde andre, der også brænder for det frivillige arbejde.

Mulighederne er mange

Frivilligt arbejde er ikke kun rådgivning og lektiehjælp. De organisationer og foreninger, som er tilknyttet Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby har brug for frivillige til mange forskellige opgaver. Blandt andet kan du blive besøgsven, arbejde med integration, lave bestyrelsesarbejde, rådgive eller hjælpe til med IT og kommunikationsopgaver.

Du kan få et overblik over frivillige foreninger og aktiviteter i bydelen i foreningsoversigten eller kontakte os i frivilligcentret, så hjælper vi dig med at finde netop det frivillige job, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også orientere dig om hvilke organisationer, der søger frivillige i dit lokalområde via frivilligjob.dk 

Vi har desuden udarbejdet et magasin som giver en introduktion til nogle af de lokale foreninger, som du kan blive frivillig i. Kig den igennem og bliv inspireret til at finde det helt rigtige frivillige job.

 

festival natteravnene