Lærke, frivillig parkourtræner i GAME

Lærke går på HF & VUC København Syd og er frivillig i GAME.

Hvad fik dig til at melde dig som frivillig?
Jeg vil gerne hjælp andre, udfordre mig selv og møde nye mennesker. GAME lød virkelig spændende og det er et virkelig fedt sted med nogle fede sportsgrene.

Hvad er det bedste ved at være frivillig?
At man er med til at gøre nogle børn glade. De får en god oplevelse med noget, de godt kan lide at lave. Jeg får det selv godt.

Hvad er den største udfordring ved at være frivillig?
Selve parkouren. Jeg har aldrig lavet parkour før. Men det var også derfor, jeg ville prøve det. Så har jeg prøvet noget nyt. De andre har troet på mig. Går fra at være mega skræmmende, til at overvinde denne frygt, til at det bliver fedt.

Hvordan var det at blive introduceret til frivillighed gennem din uddannelse?
Fedt. Jeg havde set på GAME før, men jeg forstod ikke hjemmesiden eller hvad det gik ud på. Uddannelsen var en åben mulighed. Jeg fik svar på mine spørgsmål til foreningsbesøget. Jeg har manglet ét eller andet og nu har jeg fundet det.

Tror du også, at du ville have været frivillig, hvis du ikke var blevet introduceret til det gennem skolen?
Hvis jeg var introduceret på en anden måde.

Vil du anbefale andre at blive frivillige?
100%. Det er megafedt. Det giver mulighed for at også at kunne være frivillig ved dans.

Vil du også være frivillig?

Udfyld en frivilligprofil – og bliv en del af fællesskabet.