Bliv naturbeskytter på Sydhavnstippen

Drømmer du om at bytte kontorstolen ud med en dag under åben himmel? Så tag dine kollegaer med, og nyd en dag i fællesskab, som frivillige naturbeskyttere på Sydhavnstippen. 

Hvad laver man som naturplejer

På en dag som frivillige naturbeskyttere skal i arbejde med en række praktiske opgaver, såsom at plante træer og buske, fjerne skadelige planter og uønskede arter, samt at opretholde naturområder ved at fjerne affald og holde stierne i området tilgængelige for Tippens mange gæster.

Alle kan være med

Frivillig naturpleje er for alle, som kan lide naturen og har lyst til at bruge kroppen. Det kræver ikke nogen form for særlige kompetencer, erfaringer eller sprogkundskaber - man kan også være med selvom man ikke taler dansk.

Grundig introduktion

I bliver grundigt introduceret til opgaverne i naturplejen af Sydhavnstippens faste naturvejleder. Han vil  introducere jer til og fortælle jer  om Sydhavnstippens historie og naturområde. Vi sørger også for, at I har alt I skal bruge, såsom redskaber, handsker og andet der skal bruges til naturplejen.

Gode grunde til at opleve naturen

Oplevelser i naturen har stor betydning for vores mentale og fysiske sundhed. Det kan bl.a. øge vores immunforsvar og have en positiv effekt på vores humør og velvære. At udforske naturen giver samtidig motion og træning, inspirerer til kreativitet, øger vores forståelse og respekt for naturen og bidrager til større bevidsthed og viden om forskellige planter, græsarter og det lokale dyre- og insektliv.

 

Alle der er frivillige på Sydhavnstippen får en grundig introduktion til naturplejeropgaverne af faste naturvejledere. Naturvejlederen kan også være med til at finde en opgave, som tager hensyn til den enkeltes forudsætninger eller fysiske skånebehov.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi har alt, hvad du skal bruge

Er du blevet nysgerrig eller har du allerede besluttet at en frivilligdag som naturbeskytter kunne være noget for jer, så tryk på linket og udfyld skemaet. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt 🍀

Bliv naturbeskytter