Fundraising

KONTAKT OS

Kontakt os og få gode råd til fundraising

eller hjælp til en

ansøgning.

I frivilligcentret kan vi give gode råd og hjælpe med fundraising, og du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at lave en individuel aftale, hvor vi kan give gode råd og feedback på en konkret ansøgning. Vi samler på tips og tricks om fundraising og afholder løbende kurser om emnet, hvor vi bl.a. inviterer fundraisere ind, som kan dele ud af deres viden og erfaringer. 


Støtte fra lokaludvalgene

Vesterbro Lokaludvalg, Kgs. Enghave Lokaludvalg og Valby Lokaludvalg uddeler puljemidler hver måned. Puljemidlerne skal anvendes til tværgående, bydelsrelaterede, dialogskabende og netværksdannende aktiviteter for borgere og brugere i lokalområdet.

Ansøgningsfristen er den 20. i hver måned for Kgs. Enghave Lokaludvalg, den 15. i hver måned for Valby Lokaludvalg, og for Vesterbro Lokaludvalg er det også den 15., men dog ikke hver måned - tjek deres hjemmeside.

Frivilligcentret hjælper selvfølgelig gerne med gode råd og sparring i forbindelse med ansøgning.                               

 

Legatbogen

Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark og et oplagt sted at kigge efter nye mulige midler. Legatbogens mission er at gøre legatsøgning nemt og effektivt og at blive det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde. Søgemaskinen er gratis, og er udviklet i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet. Find Legatbogen her: https://www.legatbogen.dk/